راهنمای خرید

راهنمای خرید گلس گوشی موبایل

در دنیای دیجیتال امروز، گوشی های موبایل تبدیل به یکی از ضروری ترین ابزارهای زندگی روزمره ما شده اند. در عین حال، افزایش استفاده از این دستگاه ها به معنای مواجهه بیشتر با آسیب هاشی احتمالی خواهد بود. یکی از ساده ترین و موثرترین روش ها برای محافظت از صفحه نمایش گوشی، استفاده از گلس های محافظ است. گلس های گوشی موبایل به عنوان سپری نازک ولی مقاوم عمل می کنند و می توانند به طور قابل توجهی از آسیب های ناشی از ضربه، خط و خش و… جلوگیری کنند.

اما با وجود انواع مختلف گلس های محافظ در بازار، انتخاب بهترین محافظ صفحه نمایش ممکن است به یک چالش تبدیل شود. هر کدام از این گلس ها ویژگی ها، مزایا و معایب خاص خود را دارند و دانستن اینکه کدام یک بهترین گلس گوشی موبایل برای شماست، اهمیت زیادی خواهد داشت. از این رو، در این مقاله که یک راهنمای خرید گلس گوشی است به بررسی ضرورت استفاده از گلس گوشی خواهیم پرداخت، با انواع مختلف آن آشنا خواهیم شد تا بهترین انتخاب را برای محافظت از گوشی خود داشته باشید. علاوه بر انتخاب گلس اگر نیاز به خرید قاب دارید، پیشنهاد می کنیم راهنمای خرید قاب گوشی را بررسی کنید.

ضرورت استفاده از گلس گوشی موبایل

در این راهنمای خرید گلس گوشی بهتر است قبل از هر چیز به ضرورت و دلایل استفاده از گلس برای گوشی ها بپردازیم.

  • محافظت از صفحه نمایش: یکی از اصلی ترین دلایل استفاده از گلس موبایل، حفاظت از صفحه نمایش در برابر ضربات و سایر آسیب های فیزیکی است. صفحه نمایش های بزرگ و مدرن گوشی های جدید به دلیل ساختار شیشه ای و ظرافت خاص، ممکن است دچار آسیب شوند. گلس ها به عنوان یک لایه مقاوم در مقابل آسیب های ناشی از سقوط یا برخورد اشیا عمل می کنند.
  • پیشگیری از خط و خش: استفاده روزمره از گوشی موبایل اغلب باعث ایجاد خط و خش روی صفحه نمایش می شود. گلس های محافظ از بروز این خط و خش ها جلوگیری کرده و به حفظ زیبایی و وضوح صفحه نمایش نیز کمک می کنند.
  • حفاظت در برابر لکه و اثر انگشت: بسیاری از گلس های محافظ دارای خاصیت ضد اثر انگشت هستند و به کاهش لکه ها و ردهای انگشت کمک می کند. این ویژگی باعث می شود که صفحه نمایش همیشه تمیز به نظر برسد و به راحتی نیز تمیز شود.
  • حفاظت از ارزش گوشی: همانطور که می دانید صفحه نمایش یکی از گران ترین اجزای گوشی موبایل است و آسیب دیدن آن هزینه های بالایی به همراه دارد. استفاده از گلس محافظ مناسب به کاهش این هزینه ها کمک خواهد کرد.
  • جلوگیری از نفوذ آب: جلوگیری از نفوذ آب و مایعات به گوشی موبایل موضوعی بسیار مهم برای حفظ عملکرد و دوام آن است. با توجه به اینکه گاهی گوشی های موبایل در معرض آب و مایعات هستند، محافظت از آنها، برای جلوگیری آسیب گوشی، ضروری است.

آیا برای همه گوشی ها خرید گلس محافظ صفحه نیاز است؟

با اینکه استفاده از گلس محافظ صفحه برای بسیاری از گوشی های موبایل توصیه می شود، اما نیاز به وجود آن برای همه گوشی ها یکسان نیست. نیاز به استفاده از گلس گوشی به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ در این راهنمای خرید گلس گوشی به این عوامل اشاره می کنیم.

گوشی های با صفحه نمایش های مدرن ممکن است در برابر خط و خش و ضربات مقاوم تر باشند. با این حال، حتی این شیشه های مقاوم نیز ممکن است در برابر ضربات شدید و سقوط آسیب ببینند. پس ریسک نکنید و از بهترین گلس گوشی موبایل، انتخابی داشته باشید.

اگر گوشی شما اغلب در شرایطی است که احتمال سقوط یا ضربه به آن وجود دارد، استفاده از گلس محافظ گزینه مناسبی خواهد بود. به علاوه همانطور که گفتیم گوشی های با صفحه نمایش های بزرگتر معمولاً بیشتر در معرض آسیب هستند. مخصوصا گوشی های باریک تر و سبک تر ممکن است نیاز به محافظت بیشتری داشته باشند.

فراموش نکنید که گوشی های گران تر که صفحه نمایش های حساس و با کیفیت بالاتری دارند، نیاز بیشتری به گلس محافظ خواهند داشت تا از هزینه های بالای تعمیر یا تعویض جلوگیری شود.

آشنایی با انواع گلس گوشی موبایل

در این راهنمای خرید گلس گوشی به سراغ بررسی انواع مختلف این گلس ها می رویم. گلس ها در دو دسته بندی کلی، یکی بر اساس جنس و دیگری بر اساس میزان شفافیت قرار می گیرند.

انواع گلس گوشی بر اساس جنس

در بازار گلس های محافظ گوشی موبایل، انواع مختلفی از گلس ها بر اساس جنس وجود دارد که هر کدام کاربردهای خاص خود را دارند. آشنایی با آنها به شما کمک می کند تا پس از خرید گوشی موبایل یا هنگام تعویض، گلس مناسبی را انتخاب کنید.

  • گلس شیشه ای:

    این نوع گلس از شیشه سخت ساخته شده و به دلیل پردازش حرارتی، مقاوم تر از شیشه معمولی است. گلس های شیشه ای مقاومت بالایی در برابر ضربات و خط و خش دارند و احساس طبیعی در لمس صفحه ایجاد می کنند. در مجموع می توان گفت بهترین گلس گوشی موبایل همین نوع شیشه ای است.

  • گلس سرامیکی:

    گلس سرامیکی یکی از انواع گلس های محافظ صفحه نمایش است که به تازگی محبوبیت زیادی بین کاربران پیدا کرده است. این نوع گلس که می تواند بهترین محافظ صفحه نمایش باشد، ترکیبی از مواد شیشه ای و سرامیکی است و ویژگی های حفاظتی و عملکردی متفاوتی نسبت به گلس های دیگر دارد. به دلیل ترکیب مواد شیشه ای و سرامیکی، قادر به جذب انرژی ضربات به طور مؤثرتر است و از شکستن صفحه نمایش در اثر ضربات شدید جلوگیری می کند. از سوی دیگر این گلس ها معمولاً هیچ تاثیر منفی بر وضوح و کیفیت تصویر نداشته و تجربه بصری خوبی را ارائه می دهند.

  • گلس TPU:

    لازم است که در راهنمای خرید گلس گوشی با این نوع گلس ها نیز آشنا شوید. گلس های TPU از مواد پلاستیکی منعطف ساخته شده اند و به راحتی با شکل صفحه نمایش گوشی تطابق پیدا کرده و از خمیدگی ها و لبه های صفحه نمایش به خوبی محافظت می کنند. به علاوه نازک تر از گلس های شیشه ای هستند و به همین دلیل ممکن است تأثیر کمتری بر روی حس لمسی صفحه نمایش داشته باشند.

از سوی دیگر به دلیل انعطاف پذیری و طراحی خاص، گلس های TPU به راحتی نصب می شوند و معمولاً حباب های هوایی کمتری ایجاد می کنند. برای از بین بردن حباب زیر گلس گوشی می توانید از چسب کمک بگیرید.

فروشگاه اینترنتی فرفره
  • گلس نانو مایع:

    در راهنمای خرید گلس گوشی نوبت به معرفی گلس های نانو مایع می رسد. این نوع گلس با استفاده از فناوری نانو و مواد مایع، یک لایه محافظتی نامرئی و مقاوم بر روی صفحه نمایش ایجاد می کند. کافی است چند قطره از مایع نانو روی صفحه نمایش گوشی بریزید و آن را داخل دستگاه مخصوص قرار دهید تا خشک شود. البته در نظر داشته باشید که انجام این فرایند در خانه امکان پذیر نیست. مزیت گلس نانو حساسیت لمسی فوق العاده ای است که روی صفحه گوشی تجربه خواهید کرد.

انواع گلس گوشی از نظر شفافیت

لازم است در ادامه راهنمای خرید گلس گوی به انواع گلس از لحاظ شفاف بودن بپردازیم. گلس های محافظ صفحه نمایش گوشی موبایل به چندین دسته از نظر شفافیت تقسیم می شوند که هر کدام ویژگی ها و کاربردهای خاص خود را دارند. در اینجا به معرفی انواع گلس ها از نظر شفافیت می پردازیم تا شما بتوانید با کمک این راهنمای خرید گلس گوشی، انتخاب مناسبی داشته باشید.

  • گلس شفاف

این گلس ها به طور کامل شفاف هستند و هیچ تأثیری بر روی وضوح و کیفیت تصویر صفحه نمایش ندارند؛ شما می توانید تصاویر را با کیفیت اصلی آنها ببینید. ایراد این گلس ها بازتاب زیاد نور در محیط های پرنور است. همچنین ممکن است در برابر اثر انگشت و لکه ها عملکرد خوبی نداشته باشد و نیاز به تمیزکاری منظم داشته باشد.

  • گلس مات

نقطه مقابل گلس های شفاف، همین گلس های مات هستند که از بازتاب نور جلوگیری می کنند و شما می توانید در نورهای شدید هم محتوای روی صفحه نمایش را به راحتی ببینید. در کنار این مزیت بزرگ، به دلیل مات بودن گلس، از وضوح تصویر در گوشی کاسته می شود. البته میزان مات بودن هم در وضوح تصویر تأثیرگذار است.

  • گلس privacy

در این نوع گلس ها بر اساس زاویه دید، میزان شفافیت و مات بودن تصاویر در صفحه نمایش تغییر خواهد کرد. به این صورت که اگر از زاویه روبرو به محتوای گوشی نگاه کنید، تصاویر را به صورت واضح و کاملا شفاف خواهید دید و اگر از طرفین به گوشی نگاه کنید، نمی توانید تصاویر و محتویات را ببینید. این ویژگی به حفظ حریم شخصی در مکان های عمومی مانند اتوبوس، مترو و … کمک می کند و دیگران نمی توانند محتویات گوشی شما را بدون اجازه ببینند.

راهنمای خرید گلس گوشی
انواع گلس گوشی از نظر شفافیت

ویژگی های یک گلس خوب

برای انتخاب بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی که کیفیت خوبی داشته باشد و با نیازهای شما منطبق باشد، توجه به ویژگی های خاص آن ضروری است. در این راهنمای خرید گلس گوشی ویژگی های کلیدی که یک گلس خوب باید داشته باشد را با هم بررسی می کنیم:

مقاومت بالا

مهمترین ویژگی برای بهترین گلس گوشی موبایل، مقاومت بالای آن است. گلس باید از مواد با کیفیتی ساخته شده باشد تا قادر به تحمل ضربات و خراش ها را داشته باشد. گلس های شیشه ای و سرامیکی معمولاً در این ویژگی عملکرد خوبی دارند.

حساسیت بالا

وقتی از گوشی بدون گلس استفاده کنید، بی شک متوجه روانی و حساسیت بالای آن خواهید شد. در بررسی ویژگی های بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی در این راهنمای خرید گلس گوشی نیز باید به این حساسیت بالا اشاره کنیم. در مجموع گلس باید به گونه ای طراحی شده باشد که تاثیر منفی بر روانی و عملکرد صفحه نمایش نگذارد. گلس های نازک و با کیفیت معمولاً در این زمینه عملکرد خوبی دارند.

پوشش کامل صفحه نمایش

طراحی اغلب گوشی های امروزی به گونه ای است که صفحه نمایش بزرگ با حاشیه کمی دارند، پس بهتر است از گلسی استفاده کنید که جز اسپیکر برای مکالمه گوشی، باقی صفحه نمایش به خوبی توسط گلس پوشیده شود تا محافظت کاملی صورت گیرد. همچنین دقت داشته باشید که ابعاد گلس به گونه ای باشد که کامل به بدنه گوشی بچسبد و از نفوذ گرد و غبار یا رطوبت جلوگیری کند. برای این منظور باید از گلس مطابق با مدل گوشی خود استفاده کنید.

ضد چربی و لک

پوست دست انسان به طور طبیعی مقداری چربی دارد و ممکن است موقع کار با گوشی روی صفحه نمایش اثر انگشت چرب باقی بماند. اگر با این موضوع مشکل دارید، بهتر است به سراغ گلس هایی با قابلیت ضد لک و چربی بروید تا چندان با لکه روی صفحه نمایش مواجه نشوید. در کل گلس های با پوشش ضد اثر انگشت و لکه، به جلوگیری از تجمع لکه ها و ردهای انگشت کمک می کنند.

قیمت مناسب

در راهنمای خرید گلس گوشی به فاکتور قیمت گلس می رسیم؛ این فاکتور برای بسیاری کاربران اهمیت دارد، اما باید بدانید که در اغلب موارد رابطه مستقیمی بین کیفیت و قیمت محصول وجود دارد. با این حال برخی فروشگاه های لوازم جانبی قیمت محصولات خود را در سطح متناسبی نگه می دارند. اگر قصد خرید گلس برای گوشی خود دارید می توانید با کمی جستجو در یک فروشگاه اینترنتی مثل فرفره گزینه مورد نظر خود را به راحتی پیدا کنید.

ضد خش بودن

ضد خش بودن در محافظ صفحه نمایش گوشی یکی از عوامل مهمی است که بر انتخاب و عملکرد گلس تاثیر می گذارد. این ویژگی به معنای توانایی گلس در مقاومت در برابر خراش ها و آسیب های سطحی است که ممکن است به دلیل تماس با اشیا تیز یا سخت ایجاد شود.

جدا کردن آسان

در نظر داشته باشید که قابلیت جدا کردن گلس آسیب دیده نیز فاکتور مهمی است. لازم است در این راهنمای خرید گلس گوشی به این موضوع اشاره کنیم که شما باید بتوانید گلس را به راحتی و بدون دردسر از صفحه گوشی جدا کنید. چون در غیر اینصورت به صفحه نمایش آسیب خواهد رسید.

برای نرم کردن چسبی که گلس را به صفحه نمایش چسبانده، سشوار را بر روی گلس در فاصله حدود ۲۰-۳۰ سانتی متر بگیرید و به مدت ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه آن را گرم کنید. این کار باعث می شود چسب نرم شود و جدا کردن گلس راحت تر شود. همچنین اگر گلس به شدت به صفحه چسبیده، می توانید از چسب های جداکننده استفاده کنید. این چسب ها را در لبه گلس قرار دهید و بعد از مدتی، گلس راحت تر جدا می شود.

راهنمای خرید گلس گوشی
ویژگی های یک گلس خوب

محافظ صفحه پلاستیکی یا شیشه ای؟

با خواندن این راهنمای خرید گلس گوشی، شاید این سوال برایتان مطرح شود که در نهایت بهترین گلس گوشی موبایل باید پلاستیکی باشد یا شیشه ای؟

هنگام انتخاب بین محافظ صفحه پلاستیکی و شیشه ای برای گوشی موبایل، مهم است که مزایا و معایب هر نوع را به دقت بررسی کنید تا تصمیم مناسبی بر اساس نیازها و اولویت های خود بگیرید. انتخاب بین محافظ صفحه پلاستیکی و شیشه ای به نیازها و ترجیحات شما بستگی دارد.

اگر به دنبال محافظت عالی در برابر ضربات و دوام طولانی مدت هستید، محافظ های شیشه ای انتخاب خوبی هستند. اما اگر قیمت مناسب و نصب آسان برای شما مهم است و محافظت در برابر خراش های سطحی کافی است، محافظ های پلاستیکی می توانند گزینه مناسبی باشند. در نهایت، با توجه به نیازهای خاص خود و بودجه، می توانید انتخابی مناسب برای محافظ صفحه نمایش گوشی خود داشته باشید.

حروف و اعداد کنار نام گلس گوشی به چه معناست؟

حروف و اعداد کنار نام گلس گوشی موبایل، به ویژگی ها و مشخصات فنی آن اشاره دارند که به طور کلی به کیفیت، مقاومت و ویژگی های خاص گلس مربوط می شود. در این راهنمای خرید گلس گوشی به بررسی این اعداد می پردازیم.

شاید تا حالا به حرف D و H که در روی بسته بندی گلس گوشی ها وجود دارد توجه کرده باشید؛ حرف D مخفف عبارت Dimensional است که معنای «بعد» می دهد و معیاری برای سنجش بعد گلس های شیشه ای و حرارت دیده به کار می رود. در واقع هر چه عدد کنار این حرف انگلیسی بزرگتر باشد حالت انحنای لبه گلس خمیده تر است و از لبه های گوشی بیشتر محافظت می کند. با این اوصاف اگر گوشی شما لبه های خمیده ای دارد بهتر است از گلس های با عدد بزرگتر در کنار حرف D برای محافظت از گوشی خود استفاده کنید. این اعداد محدود به 2D،2.5D ،3D ،5D ،9D و11D هستند. همان طور که گفتیم هر چقدر عدد مورد نظر بزرگتر باشد تعداد بعد بیشتری در لبه های گوشی محافظت می شود.

همان طور که در ویژگی مقاومت گلس گفته شد حرف دیگری که روی بسته بندی گلس ها وجود دارد حرف H است. درجه سختی گلس را با حرف H نشان می دهند و مخفف کلمه Hardness Scale است؛ هرچه این عدد بزرگتر باشد، مقاومت گلس در برابر ضربه بهتر است. در حال حاضر بالاترین درجه سختی با9H نشان داده می شود که بهترین نوع محافظت را از گوشی انجام می دهند. فراموش نکنید که عدد کنار این حرف هم بهتر است بیشتر باشد تا از گوشی شما در برابر ضربه محافظت بهتری صورت گیرد.

راهنمای خرید گلس گوشی
معنی حروف و اعداد کنار نام گلس گوشی

جمع بندی

در این راهنمای خرید گلس گوشی، به بررسی جامع اهمیت و ویژگی های مختلف گلس های محافظ صفحه نمایش گوشی های موبایل پرداختیم. گلس های با ارائه یک لایه اضافی از امنیت و محافظت، به طور چشمگیری از صفحه نمایش گوشی در برابر آسیب های فیزیکی، خط و خش و … محافظت می کنند.

با توجه به انواع مختلف گلس های محافظ موجود در بازار، شامل گلس های شیشه ای، پلاستیکی و …، انتخاب مناسب به نیازها و سبک زندگی فردی شما بستگی دارد. گلس های شیشه ای با مقاومت بالا و احساس طبیعی در لمس، گلس های پلاستیکی با نازکی و انعطاف پذیری و … هر کدام مزایا و ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند.

در انتخاب بهترین گلس گوشی موبایل، باید به عواملی مانند میزان مقاومت در برابر ضربات و خط و خش، تاثیر بر کیفیت تصویر، سازگاری با اندازه و شکل صفحه نمایش توجه کنید. با آگاهی از این نکات و ویژگی ها، می توانید تصمیمی آگاهانه و متناسب با نیازهای خود بگیرید تا از گوشی موبایل خود بهترین محافظت را داشته باشید.

در انتهای این راهنمای خرید گلس گوشی باید گفت، استفاده از بهترین محافظ صفحه نمایش یک سرمایه گذاری هوشمندانه برای حفظ دوام و عملکرد گوشی موبایل است که به شما آرامش خاطر بیشتری در استفاده از دستگاه تان ارائه می دهد.

 

پرفروش ترین ها

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Back to top button
DMCA.com Protection Status